call 0

0730.60.50.00

0730.60.50.60
HomeDespre noi

Despre noi - Import Faianta, Gresie, Spania

EURONIC a luat fiinta in anul 1994 si de-a lungul anilor am devenit una dintre principalele firme importatoare de faianta si gresie din regiunea Dobrogea si singurii importatori din judetul Tulcea.  In decursul anilor am livrat faianta-gresie catre numerosi clienti indiferent ca acestia au fost revanzatori sau clienti finali care au achizitionat marfa pentru diferite investitii (hoteluri, pensiuni, sedii de birouri,complexe rezidentiale, case de vacante, scoli, spitale,etc ) dupa cum puteti vedea si in sectiunea Clienti.

www.euronic.ro  este specializat pe import faianta-gresie din Spania si a fost constituit cu scopul de a da nastere unor oportunitati spectaculoase disponibile tuturor celor care doresc sa importe direct din Spania.

www.euronic.ro va ajuta sa va folositi de avantajele pe care vi le ofera importul direct  din Spania,pentru a economisi bani pe care ii puteti investi in alte sectoare ale afacerii dumneavoastra.

 

 

 

Pasul 1. Trimiteti o cerere de oferta pentru produsul pe care doriti sa-l importati(cerere insotita de detalii cum ar fi fabrica (producatorul produsului respectiv, denumirea si dimensiunea asa cum sunt prezentate in catalogul de produse al fabricii, cantitatea si calitatea dorita, sau alte intrebari legate de produs, transport, etc)

Pasul 2. www.euronic.ro va oferi o cotatie de pret. Oferta pe care v-o trimitem va contine: preturi, specificatii, timpul de livrare, costuri de transport maritim si auto, costuri cu formalitatile vamale, costuri legate de manipularea containerelor in port, alte taxe.

Pasul 3. Daca sunteti de acord cu pretul, cu termenul de livrare si cu toate cheltuielile prezentate si doriti sa comandati marfa, vom lua legatura cu fabricantul pentru intocmirea facturii proforme.

Pasul 4. Dupa achitarea facturii proforme de catre dumneavoastra, noi ne vom ocupa de monitorizarea containerelor cu marfa (vom supraveghea sa fie expediate de fabricant  in cel mai scurt timp, vom urmari transportul lor spre Romania si descarcarea lor in Portul C-ta sau Agigea).

Pasul 5. Dupa descarcarea de pe nava, va vom acorda consultanta in ceea ce priveste formalitatile vamale, comisioane vamale, cheltuielile in port  si  expeditia containerelor catre dumneavoastra.

 

ACHIZITII DIRECTE / VIZITA IN SPANIA LA FABRICA

 

Daca doriti ca achizitia d-voastra si negocierea pretului sa le faceti la fata locului, va stam la dispozitie.O persoana din cadrul Euronic va poate insoti in Spania(regiunea Castellon). Aceasta presupune ca un delegat de la firma d-voastra impreuna cu reprezentantul nostru sa se deplaseze in regiunea Castellon pentru o perioada de timp minim necesara de 5-7 zile . Cheltuielile legate de aceasta deplasare urmeaza sa fie suportate de d-voastra(bilet de avion,cazare,masa,masina inchiriata pentru deplasarile de la o fabrica la alta,etc). Achizitia precedata de o vizita in Spania la fabrici este rentabila doar pentru achizitia unei cantitati mari (minim 5.000 m.p.sau o achizitie de minim 20.000 euro).

Importator - Distribuitor - Faianta - Gresie

vapor 67  pz1  px 09  containere 23